Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2016 11:15

Інтерпол не шукає Азарова і Ко

Інтерпол не шукає Азарова і Ко
Фото: gr-sozidatel.ru

Інтерпол зняв із розшуку колишніх прем'єр-міністра Миколу Азарова, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка та міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Ігор Луценко. Він опублікував відповідь керівника українського бюро Інтерполу Василя Неволі на відповідний запит.

"Азаров, Клименко, Захарченко зараз не перебувають у розшуку Інтерполу! Пояснення - тому що їх адвокати надали спростування на ту інформацію, котру направила до Інтерполу Генпрокуратура.

Інтерпол зняв їх картки і "думає". Думає вже давно. Судячи з усього, може так статися, що у ГПУ немає хоча б мінімальних доказів їх вини", - написав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остаточно вирішили питання пенсій Азарова

Він наголосив, що парламент блокує створення тимчасової слідчої комісії із розслідування фактів блокування роботи правоохоронців щодо Майдану та чиновників часів Януковича.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що до кінця року Україна завершить розслідування злочинів бізнесмена Сергія Курченка та колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол не шукає Азарова і Ко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути