четвер, 14 грудня 2017 08:31

Імпічмент чи повернення народної довіри: що чекає на Порошенка 2018 року

Імпічмент чи повернення народної довіри: що чекає на Порошенка 2018 року
Президент Петро Порошенко прийматиме рішення, які розхитуватимуть ситуацію в Україні і підбурюватимуть людей до вуличних протестів. Фото: antikor.com.ua

Рейтинг президента Петра Порошенка 2018 року падає в Україні, але зростає у світі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Порошенко своїми діями часто псуватиме власний імідж протягом року. Має позитивні задуми, але не зуміє втілити їх у життя. Прийматиме рішення, які розхитуватимуть ситуацію в Україні і підбурюватимуть людей до вуличних протестів", - каже Максимова.

За словами астролога, вже восени президент зрозуміє, що повторний термін йому не світить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У продажі бізнесу Порошенка з'явилися нові подробиці

"У своїх зверненнях до народу він наввипередки із прем'єром обіцятимуть золоті гори і проситимуть ще трохи потерпіти. Тільки терпіти більше ніхто не захоче, - говорить астролог. - Влада вичерпає усі кредити довіри. Реального покращення не побачимо. Його позиції слабнуть. Частина радників покидатимуть президента і перебігатимуть до конкурентів".

За прогнозом Максимової, свій термін Порошенко добуде до кінця.

"Погано володітиме ситуацією всередині країни, але імпічменту не бачу, - каже астролог. - Усе частіше виїжджатиме за кордон, де його ще хтось готовий слухати. Надто багато вказівок отримуватиме від західних партнерів, що часто позбавлятиме його власної волі. Добрі наміри все одно обертатимуться боком. Свій термін добуде до кінця".

Конкуренти наступатимуть на п'яти.

"Часто політичні взаємини переходитимуть в особисті образи і з'ясування стосунків. Намагання Порошенка розправитися з конкурентами лише посилюватиме їхні позиції, але вдарить по рейтингу президента", - говорить Олена Максимова.

Астролог розповів, чого не можна одягати в Новий рік і дав поради, у чому зустрічати новорічну ніч.

Зараз ви читаєте новину «Імпічмент чи повернення народної довіри: що чекає на Порошенка 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути