вівторок, 29 березня 2022 22:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Ідіть у напрямку російського воєнного корабля: Чубаров розкритикував "переговорний період" щодо Криму

Ідіть у напрямку російського воєнного корабля: Чубаров розкритикував "переговорний період" щодо Криму
Українська нація не дозволить нікому поступитися жодним метром української території, написав Чубаров. Фото: "Радіо Свобода"

Усім, хто погоджується з країною-агресором на "переговорний період" щодо статусу Криму тривалістю 15 років, треба йти нах*й.

Про це написав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

"Усім, хто погоджується з путіним та іншими російськими бандитами на певний "переговорний період" щодо статусу Криму тривалістю 15 років, пропоную негайно піти за російським військовим кораблем.

І ще про одне неприємне: 2014 року Україна не мала ані можливостей, ані сил, ані політичної волі захистити Крим, який росіяни окупували буквально за лічені дні.

Відповідно, ні кримські татари, ні етнічні українці не могли без виступу української армії самотужки протистояти озброєній російської армії.

Але сьогодні, на восьмому році окупації РФ Криму, абсолютно інша ситуація: Збройні сили України та українська політична нація не дозволять нікому поступитися жодним метром української території, тим більше Кримом та Донбасом.

Не зрадимо Крим і Донбас! Не зрадимо Україну!", - написав Чубаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час переговорів російські терористи далі обстрілювали Україну

Сьогодні в Стамбулі відбулися переговори між Україною та Росією. Учасник переговорів Давид Арахамія заявив про новий міжнародний договір.

У договорі можуть написати, щоб Україна та РФ 15 років проводили переговори щодо Криму й Севастополя, заявив радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Ідіть у напрямку російського воєнного корабля: Чубаров розкритикував "переговорний період" щодо Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути