понеділок, 13 лютого 2023 16:34

Хвороба Путіна: у РФ засекретили важливу інформацію

Хвороба Путіна: у РФ засекретили важливу інформацію
З сайту держзакупівель Росії прибрали інформацію про медичні послуги для президента Володимира Путіна. Фото: eastnews.ua

З сайту держзакупівель Росії зникли контракти "Центральної клінічної лікарні з поліклінікою" Управління справами президента РФ.

Раніше звідти журналісти дізналися, що президент РФ Володимир Путін ходить донколога, пише "Настоящее время".

Дані зникли не раніше вересня 2022 року.

Документи неможливо знайти через рядок пошуку. Якщо перейти на сторінку контракту за прямим посиланням, з'являється повідомлення, що до "реєстру контрактів було внесено зміну інформації про контракт, згідно з якою інформація та документи не повинні бути розміщені на офіційному сайті ЄІС".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У розвідці розповіли про невиліковну хворобу Путіна

Журналісти звернулися до лікарні з проханням прокоментувати засекречення закупівель. На момент публікації відповіді не отримали.

Центральна клінічна лікарня надає медичні послуги для перших осіб Росії. У квітні 2022 року видання "Проєкт" опублікувало розслідування про лікарів, які регулярно супроводжують Путіна у поїздках. Згідно з закупівлями, найчастіше його супроводжують хірург-фахівець із раку щитоподібної залози і ЛОР.

2022 року лікарі ЦКЛ продовжували супроводжувати Путіна. Медиків розміщували у будинку відпочинку "Валдай" біля путінської резиденції в Новгородській області, а також у сочинських санаторіях "Дагомис", "Сочі" і "Русь".

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін серйозно хворий на рак. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал Кирило Буданов в інтерв'ю британському телеканалу Sky News.

Процеси зміни керівництва РФ уже запущені, додав начальник ГУР.

Зараз ви читаєте новину «Хвороба Путіна: у РФ засекретили важливу інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути