пʼятниця, 31 серпня 2012 12:51

"Хто сьогодні тільки не витирає об Україну ноги, звинувачуючи її у корупції" — Голуб

"Хто сьогодні тільки не витирає об Україну ноги, звинувачуючи її у корупції" — Голуб
Зараз є певне вибіркове бажання боротися з корупцією, наголошує комуніст Фото: newsmarket.com.ua

Якщо гроші екс-прем'єра Павла Лазаренка повернуться в Україну це свідчитиме про відсутність подвійних стандартів на Заході та відсутність корупції в Україні. Про це на прес-конференції заявив народний депутат від КПУ Олександр Голуб. Він переконаний, що у питанні грошей Лазаренка Захід користується подвійними стандартами.

"Хто сьогодні тільки не витирає об Україну ноги, звинувачуючи її у корупції. Я маю на увазі західні країни, експертів, журналістів, політиків. Вони повчають нас, що нам потрібно боротися з цією корупцією. Я завжди вважав, що деякі такі заяви завжди мають долю лицемірства. Хто як не західні політики прекрасно розуміють і знають, як формувалися ті чи інші капітали в Україні. Через кого проходили ті гроші і в результаті вони опинялися саме на західних рахунках", - заявив комуніст.

Голуб переконаний, що, якщо Україні вдасться повернути гроші Лазаренка, які було конфісковано на його західних рахунках, це буде свідчити про відсутність подвійних стандартів і про боротьбу України з корупцією.

"Зараз є певне вибіркове бажання боротися з корупцією. На свого корупціонера ми закриваємо очі, а на когось іншого піднімаємо світовий скандал. Подвійні стандарти мають піти у минуле", - переконаний нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізничники збираються пікетувати Мінтранс через повальну корупцію

Він розповів, що він та декілька колег зібрали достатньо фактів щодо діяльності Лазаренка і підстав повернути його гроші Україні. Ті документи, за його словами, мають допомогти позбавити Україну від іміджу тотально-корумпованої країни.

Зараз ви читаєте новину «"Хто сьогодні тільки не витирає об Україну ноги, звинувачуючи її у корупції" — Голуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути