Ексклюзиви
пʼятниця, 21 січня 2011 20:01

Хорошковського шокували заяви опозиції про вибухи у Макіївці

Хорошковського шокували заяви опозиції про вибухи у Макіївці

Заяви деяких опозиційних політиків про те, що вибухи в Макіївці є начебто "політичною технологією", вражають своїм цинізмом.

Про це заявили в прес-службі Служби безпеки України.

"Говорити так безвідповідально можуть лише ті, для кого це стало нормою життя і щоденною практикою", - заявили у відомстві.

"Дякувати Богові, що в результаті вибухів не постраждали люди, обійшлося без жертв. Терор - це, насамперед, людське горе, біль, втрати. Той, хто висловлює навіть припущення про "політичні технології", є безвідповідальною особою, яка не погребує нічим заради привертання уваги до своєї особи", - зазначили в СБУ.

В прес-службі уточнили, що останню добу всі сили СБУ, МВС та інших структур Антитерористичного центру задіяні для розкриття злочину і недопущення нових вибухів.

"Запевняємо, що ми володіємо всіма засобами і необхідним досвідом для виявлення злочинців, вони відповідатимуть перед законом", - заявили в прес-службі.

"Ще раз наголошуємо, що головною версією вибухів залишається бажання злочинців отримати грошову винагороду. Це - кримінальний злочин, здійснений суспільно небезпечним засобом. Слідчо-оперативні дії відносно виконавців вибухів тривають", - уточнили в СБУ.

Нагадаємо, що напередодні у Макіївці сталося два вибухи. Жертв та потерпілих немає. СБУ порушила кримінальну справу за статтею "тероризм".

Як повідомлялося, голова київської міської організації Народного Руху України, народний депутат Олександр Чорноволенко заявив сьогодні, що влада цілком могла навмисне спровокувати вибухи у Макіївці або використати їх подібно до того, як це зробив Путін після вибухів у житлових будинках Москви 1999 року.

Раніше лідерка БЮТ Юлія Тимошенко висловила припущення, що вибухи в Макіївці є політичною технологією з метою відволікти увагу населення.

Екс-президент Віктор Ющенко у свою чергу заявив, що вибухи в Макіївці - це "гнила битовуха".

Зараз ви читаєте новину «Хорошковського шокували заяви опозиції про вибухи у Макіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути