середа, 22 грудня 2010 16:45

Хорошковський: Кабмін Тимошенко не переслідують цілеспрямовано

Хорошковський: Кабмін Тимошенко не переслідують цілеспрямовано

Глава Служби безпеки України (СБУ) Валерій Хорошковський запевняє, що якщо будуть знайдені факти зловживань службовим становищем чиновниками від нинішньої влади, то вони будуть також розслідуватися, як і зловживання посадових осіб колишнього складу Кабміну.

На брифінгу в середу Хорошковський підкреслив, що не можна говорити про те, що правоохоронні органи займаються розслідуванням кримінальних справ щодо чиновників лише колишньої влади.

"Це далеко не так", - підкреслив Хорошковський.

За його словами, якщо розглядати статистику по адміністративними протоколами, то серед притягуються до відповідальності, в тому числі до адміністративної, є й посадові особи Фонду держмайна і начальник територіального відділення Антимонопольного комітету, голови райадміністрацій, міських і районних рад.

"Тобто це ті люди, які перебувають при владі, які рекомендовані владою, тому тут жодних питань немає. Ми взагалі не ділимо на сьогоднішніх і колишніх", - запевнив глава СБУ.

Разом з тим, він підкреслив: "Єдине, чому сьогодні є певна увага до уряду попереднього періоду, це тому, що пройшов певний час і значить з'явилася можливість розслідувати ті чи інші факти".

"Я вас запевняю, що якщо будуть виявлені факти хабарництва або крадіжки бюджетних ресурсів, не зважаючи на те, що це сьогоднішні можновладці, СБУ точно так само буде розслідувати ці злочини однозначно", - запевнив Хорошковський.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський: Кабмін Тимошенко не переслідують цілеспрямовано ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути