субота, 17 вересня 2011 14:08

Хорошковський і Льовочкін забезпечать Януковичу перемогу в 2015-му — зам Тігіпка

Хорошковський і Льовочкін забезпечать Януковичу перемогу в 2015-му — зам Тігіпка

Президент Віктор Янукович має значний досвід господарської та апаратної роботи, тому він - не та людина, яка підпадає під вплив.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав заступник голови партії "Сильна Україна" Кость Бондаренко.

"Янукович може прислуховуватися до чиїхось порад, але приймає самостійні рішення. Іноді його звинувачують у відсутності належного гуманітарного вантажу, але в Януковича є те, що необхідно політику - надзвичайна інтуїція. Вона допомогла йому пройти через непрості 1990-ті, створити свою команду й балансувати всередині неї, а також між Європою та Росією. Інтуїція заміняє йому радників", - розповів Бондаренко.

В оточенні президента - кілька різних груп та корпорацій, вважає зам Тігіпка.

"Суперечності між Клюєвим і Бойком значно більші, ніж суперечності між Клюєвим та середовищем Тимошенко. Якщо на початку року можна було говорити про три групи Фірташа, Клюєва й Ахметова, то зараз група останнього неоднорідна. Всередині неї є група віце-прем'єра Колеснікова, вона достатньо самостійна. У групі Фірташа є абсолютно самодостатні люди, як Льовочкін чи Хорошковський".

Перший віце-прем'єр Клюєв став центром притягання для нових "регіоналів", тих, хто нещодавно перейшов до партії.

"Саме він відповідає за найближчі вибори. В той же час, думаю, Хорошковський і Льовочкін працюють із прицілом на 2015 рік — але не як потенційні кандидати в президенти, а як люди які забезпечать Віктору Януковичу перемогу на президентських виборах. Цієї осені всі політичні сили будуть дружити проти Росії. Саме у протистоянні з нею будуватиметься новий політичний клас", - припустив Бондаренко.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський і Льовочкін забезпечать Януковичу перемогу в 2015-му — зам Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

103

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути