четвер, 05 березня 2009 14:11

Хорошковський для Тимошенко - "напомаджена істота з манікюром"

Хорошковський для Тимошенко - "напомаджена істота з манікюром"
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко упевнена, що екс-глава митної служби України Валерій Хорошковський дістав можливість здійснювати свої корупційні дії за допомогою своєї влади і репресій.

Про це вона заявила сьогодні, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів.

"Хорошковський, прямо з салону краси вийшов на трибуну Верховної Ради"

"Коли вони (працівники митниці) відмовилися і чесно розмитнили газ все-таки на державну структуру, на НАК "Нафтогаз", їх почали викликати на допити, а, як наслідок, чесних людей просто кинули за грати.

І коли це напомаджена істота з манікюром, педикюром і бріоліном на волоссі, пан Хорошковський, прямо з салону краси вийшов на трибуну Верховної Ради і спокійно доповідав, що він людина, яка виконувала свої службові обов"язки, кинула за грати, і що людина там вже другий день знаходиться в неможливих умовах, то він доповідав це з посмішкою.

Йому було смішно, весело, що у нього з"явилася така влада, що він корупційні інтереси тепер через таку владу реалізовує безпосередньо в життя, використовуючи репресивні можливості.

Ось яка ситуація. І, стоячи на трибуні, ця цинічна людина, знаючи, що частина державних службовців була то з серцевим нападом, то з тиском вивезена в лікарню, тому що це пережити було неможливо, коли озброєні в масках, в камуфляжі, з автоматами бойовики Служби безпеки України кидали на підлогу простих працівників митниці і НАК "Нафтогаз", не кожне серце це витримає.

"Бойовики СБУ кидали на підлогу простих працівників митниці"

Так він з трибуни посміхався і розповідав, що люди в лікарнях, у в"язницях - це нічого. Головне - що вони дістали можливість повернути 5 млрд доларів абсолютно нечесних доходів", - обурено і емоційно розповіла Тимошенко.

Прем"єр ще раз відзначила, що всі ці дії пов"язані з бажанням повернути на український ринок компанію "Росукренерго", де знаходиться "велика корупційна політична годівниця для багатьох політичних сил України".

Нагадаємо, сьогодні Прем"єр-міністр нагородила низку співробітників митної служби і "Нафтогазу" за відстоювання національних інтересів в справі забезпечення країни газом.

Зокрема, Тимошенко нагородила керівника Державної митної служби Анатолія Макаренка "за істотний особистий внесок в забезпечення захисту державних інтересів України, значне збільшення прибуткової частини державного бюджету, відданість справі, зразкове і професійне виконання службових обов"язків".

Крім того, нагороджений заступник начальника Енергетичної регіональної митниці Тарас Шепітько - йому нагорода буде вручена після того, як він вийде із СІЗО.

Крім того, нагороди отримали заступник головного бухгалтера "Нафтогазу України" Марина Кушнір і директор юридичного департаменту "Нафтогазу" Сергій Давиденко.

Нагадаємо, у середу, 4 березня, люди в масках і камуфляжах проникли в будівлю "Нафтогазу" - провідного підприємства ПЕК країни. Напередодні СБУ порушила кримінальну справу за фактом заволодіння за попередньою змовою групою посадових осіб "Нафтогазу" 6,3 млрд кубометрів транзитного газу на суму понад 7,4 млрдгрн.

За матеріалами: Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Хорошковський для Тимошенко - "напомаджена істота з манікюром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути