Ексклюзиви
середа, 28 січня 2009 12:53

Хорошковський боротиметься з відмиванням брудних коштів

Рішення президента про призначення Валерія Хорошковського першим заступником голови СБУ сприятиме посиленню боротьби з корупцією та контрабандою.

Про це повідомили "Українській правді" у прес-службі СБУ, коментуючи указ президента про призначення Хорошковського першим заступником голови СБУ.

"Призначення Хорошковського кардинально посилить боротьбу з корупцією та контрабандою, що є пріоритетом роботи СБУ, із метою мінімізації наслідків світової кризи в державі", - заявили в прес-центрі СБУ.

За рішенням президента, Хорошковський відповідатиме за організацію роботи СБУ із захисту економічної безпеки держави та боротьбу з відмиванням брудних коштів.

У прес-службі процитували слова в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка про те, що саме завдяки Хорошковському під час його керівництва Держмитслужбою "було суттєво поліпшено рівень співпраці СБУ з митницею, цьому сприяла принципова позиція Валерія Івановича у боротьбі з корупцією в митних органах".

"Завдяки спільним діям СБУ і митниці у сфері захисту економічних інтересів держави, за цей час майже вдвічі зросли надходження коштів до державного бюджету від митних платежів, станом на 1 грудня 2008 року вони склали 89,6 мільярди гривень", - зазначили у прес-службі.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Хорошковський боротиметься з відмиванням брудних коштів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути