Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 17:52

"Хочемо всіх здивувати" — у "Слузі народу" розповіли про укомплектованість Кабміну

"Хочемо всіх здивувати" — у "Слузі народу" розповіли про укомплектованість Кабміну
29 серпня, на перше засідання Ради, депутати від "Слуги народу" збираються "дивувати всіх, але про це поки не варто говорити". ФОТО: "Інтерфакс-Україна"

Визначеність з потенційними кандидатами на посади в Кабінеті міністрів складає приблизно 70%.

Про це в коментарі "Інтерфакс-Україна" розповів Давид Арахамія, якого медіа називають потенційним главою фракції "Слуги народу" в Раді.

"Зараз процес продовжується. Щоб зробити це за два дні (сформувати Кабмін, як обіцяв представник Зеленського в Кабміні Андрій Герус — Gazeta.ua) треба готуватися кілька тижнів. Я думаю, що на сьогодні готовність складає десь відсотків 70. Я маю на увазі шорт-листи, це 3-4 кандидата (на одну посаду в Кабміні — Gazeta.ua) на розгляд парламенту", — сказав він.

"Завжди є ситуації, коли є два хороших кандидати, одного обрали міністром, інший може бути заступником. І це нормальна ситуація, бо ми орієнтуємося на технократичне правління. Це мають бути професіонали, але це не має бути такий політичний процес", — додав Арахамія.

29 серпня, на перше засідання Ради, депутати від "Слуги народу" збираються "дивувати всіх, але про це поки не варто говорити".

"Зараз головне — це склад комітетів і напрямки діяльності, бо від нас чекають не шоу, а роботу. Ми хочемо здивувати роботою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У партії "Слуга народу" розказали, за скільки днів сформують новий Кабмін

Раніше, Дмитро Разумков розповів, що на 40 тис. грн народний депутат може прожити. Майбутнім парламентаріям вже роз'яснено, що за корупцію буде кримінал.

Зараз ви читаєте новину «"Хочемо всіх здивувати" — у "Слузі народу" розповіли про укомплектованість Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути