четвер, 24 березня 2011 10:57

Хара втримався у кріслі голови ФПУ

Хара втримався у кріслі голови ФПУ

Василь Хара переобраний головою Федерації профспілок України (ФПУ).

Його кандидатуру на з'їзді ФПУ підтримали 124 особи, проти проголосували п'ятеро.

Кандидатуру Валентини Семенюк - Самсоненко, яка виявляла бажання очолити ФПУ, не затвердила статутна комісія Федерації, мотивуючи це тим, що вона не відповідає вимогам Статуту Федерації. Вибори, таким чином, проходили на безальтернативній основі у відкритому режимі.

Як повідомлялося, 23 і 24 березня в Києві в Міжнародному центрі культури і мистецтв проходить VI з'їзд ФПУ, в роботі якого беруть участь делегати від всеукраїнських профспілок та профоб'єднань територіальних, що входять до складу ФПУ, а також представники міжнародних профцентрів і організацій.

Василь Хара є народним депутатом (фракція Партії регіонів), очолює парламентський комітет з питань соціальної політики та праці. 20 листопада 2008 на засіданні Ради ФПУ обрано головою Федерації.

Між тим Хара неодноразово, останнім часом, публічно виявляв опозиційність. Так він критикував пенсійну реформу. А представники очолюваної ним ФПУ навіть заявляли про готовність провести безстрокову акцію з метою вигнати МВФ з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Хара втримався у кріслі голови ФПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути