Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2018 12:58

"Хай їм грець" - Береза відреагував на санкції Путіна проти себе

"Хай їм грець" - Береза відреагував на санкції Путіна проти себе
Борислав Береза не має власності чи активів у Росії. Фото: radiosvoboda

Народний депутат Борислав Береза із сарказмом сприйняв звістку про те, що російський уряд вніс його до санкційного списку.

Про це він сказав в ефірі "112 Україна".

"Чи засмучений я, що ніколи не побачу Сизрань? Чи є у мене трагічна нотка через те, що я ніколи не заплачу за проїзд у метрополітені в Москві? Чи є образа на це? Ні, хай їм грець. Значить, все правильно роблю для України. А вони нехай приймають [обмеження] - мене це взагалі не цікавить... Десь колись ходив до туалету і там щось залишив - хай вони це заблокують...

Якщо я заїду до Росії, то найближчі 20 років буду вивчати навколишнє середовище за полярним кругом (у в'язниці. - Gazeta.ua). Тому мене туди не тягне", - сказав Береза.

"Росія намагається зберегти обличчя при дуже поганій грі. Тому запроваджує санкції. Це розраховано на своїх виборців. Але вони не можуть пояснити погіршення ситуації в Росії, чому підіймають пенсійний вік, чому не зростають доходи громадян", - додав Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкціями проти України Путін визнав свій провал - Бутусов

З 1 листопада 2018 року російський уряд ввів санкції проти 322 громадян України і 68 українських компаній. До списку потрапили, зокрема, глава МВС Арсен Аваков, глава Генштабу Віктор Муженко, генпрокурор Юрій Луценко, син президента Олексій Порошенко, спікер Верховної Ради Андрій Парубій, нардепи Дмитро Ярош, Борислав Береза. У списку нема президента Петра Порошенка та прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Зараз ви читаєте новину «"Хай їм грець" - Береза відреагував на санкції Путіна проти себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути