вівторок, 17 серпня 2021 20:50

Хабар понад 1 млн грн: голова Харківської облради подав у відставку

Хабар понад 1 млн грн: голова Харківської облради подав у відставку
Чиновника підозрюють в хабарництві. Фото: UNN

Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян, якого підозрюють в одержанні понад 1 млн грн хабаря, подав у відставку.

Про це сам чиновник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Прийняв відповідальне та виважене рішення - написав заяву про складання повноважень голови Харківської обласної ради. Підписав розпорядження про скликання позачергової сесії 19-го серпня", - написав Товмасян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідера ГО Киви підозрюють у хуліганстві та побитті людини

Вищий антикорупційний суд застосував до Товмасяна запобіжний захід у вигляді застави у розмірі близько 3 млн грн. За чиновника внесли заставу.

22 липня в робочих кабінетах і за місцем проживання посадовців Харківської ОДА й Харківської обласної ради провели обшуки. Після цього САП повідомила, що заступника голови Харківської обласної ради та його спільника-адвоката піймали на хабарі. Чиновника і спільника затримали після отримання останньої частини суми, а саме 350 тис. грн.

24 липня суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 4,75 млн грн застави для заступника голови Харківської облради Андрія Малиша. Адвокату-пособнику заступника голови Харківської облдержадміністрації, якого спіймали на вимаганні й отриманні хабаря, також обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Хабар понад 1 млн грн: голова Харківської облради подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути