вівторок, 05 листопада 2019 14:33

Хабар для НАБУ: голова лісгоспу відкупився від СІЗО 5 млн грн

Хабар для НАБУ: голова лісгоспу відкупився від СІЗО 5 млн грн
За голову Гутянського лісгоспу Віктора Сису внесли заставу у 5 млн.грн. Фото: Слово і Діло

За голову Гутянського лісгоспу Віктора Сису, якого затримали за підозрою у дачі $100 тис. хабара старшому детективу Національного антикорупційного бюро, внесли заставу 5 млн грн і він вийшов з СІЗО.

"За директора одного з держпідприємств у Харківській області, підозрюваного у пропозиції хабара детективу НАБУ, вчора внесли заставу. Наразі підозрюваний уже вийшов із СІЗО", - повідомляє речник Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис, пише "Українська правда".

Сиса зобов'язаний носити електронний браслет і виконувати низку інших покладених на нього зобов'язань – не залишати населений пункт, де проживає, прибувати на всі виклики до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хабарі спіймали директора лісгоспу

31 жовтня НАБУ повідомило, що затримали директора одного з держпідприємств у Харківській області, який запропонував і дав старшому детективу бюро хабар $100 тис.
Нардеп від партії "Слуга народу" Олексій Кучер написав у Facebook, що за хабар $100 тис. затримали директора Гутянського лісгоспу Віктора Сису.
У липні президент Володимир Зеленський провів на Харківщині екстрену нараду щодо вирубки лісів. Тоді він заявив, що незаконні вирубки на Харківщині контролює директор Гутянського лісгоспу Віктор Сиса. Голова держави зателефонував Сисі й попросив зайти до Офісу президента.

Зараз ви читаєте новину «Хабар для НАБУ: голова лісгоспу відкупився від СІЗО 5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути