середа, 24 грудня 2008 08:31

Губський відповів Ющенку і звинуватив його у земельних аферах

Губський відповів Ющенку і звинуватив його у земельних аферах
Президент України Віктор Ющенко своєю прес-конференцією продовжив широкомасштабну акцію з дискредитації Блоку Юлії Тимошенко.

Про це заявив заступник керівника фракції БЮТ Богдан Губський, повідомляє прес-служба Блоку.

"Це пов"язано з тим, що Віктор Ющенко на майбутніх президентських виборах, за всіма соціологічнми дослідженнями, увійде, в кращому разі, в першу п"ятірку", - сказав народний депутат.

"Нападками на БЮТ президент і його оточення хочуть прикрити власні зловживання в земельній сфері і розкрадання державного майна", - сказав Богдан Губський, додавши, що на "на злодієві шапка горить".

"Підтвердженням цьому є той факт, що минулого тижня органами МВС був затриманий при отриманні хабара 42 млн доларів керівник районної державної адміністрації, призначений особисто президентом Ющенком", - сказав народний депутат.

Він відзначив, що це "ще раз підтверджує той факт, що вся земля Київщини розікрадена чиновниками, які підписують акти на землю і призначаються Президентом".

Богдан Губський пообіцяв, що найближчим часом Блок Юлії Тимошенко оприлюднить на прес-конференції конкретні факти розкрадання земель, на яких стоять підписи людей, призначених особисто президентом, повідомляє ОБКОМ.

Зараз ви читаєте новину «Губський відповів Ющенку і звинуватив його у земельних аферах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути