понеділок, 25 січня 2010 16:38

Губернатори запевнили Тимошенко, що зарплати платять вчасно

Губернатори запевнили Тимошенко, що зарплати платять вчасно

Голови облдержадміністрацій заявляють про своєчасну виплату зарплати працівникам бюджетних установ. Про це керівники областей доповіли прем"єр-міністрові України Юлії Тимошенко під час селекторної наради з питань фінансування і стану виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ і організацій.

Зокрема, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Віктор Бондар проінформував, що за станом на сьогодні в області повністю відсутня заборгованість по виплаті заробітної плати в бюджетній сфері. Він також підкреслив, що область спільно з Міністерством фінансів повністю врегулювали питання про виплату надбавки педагогам і працівникам охорони здоров"я.

У той же час голова Вінницької ОДА Олександр Домбровський повідомив, що на цей момент повністю відпрацьовані всі кошториси по підвищенню заробітної плати. Він повідомив, що область не має ніяких боргових зобов"язань по виплаті заробітної плати, повідомляє ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Губернатори запевнили Тимошенко, що зарплати платять вчасно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути