четвер, 27 вересня 2007 14:40

Губернатори відмовилися отримувати реанімобілі від уряду Януковича

Голови Волинської, Київської, Вінницької обласних держадміністрацій відмовилися від отримання реанімобілей швидкої допомоги, заявив міністр охорони здоров"я Юрій Гайдаєв перед початком засідання уряду.

За його словами, уряд придбав 340 автомобілів швидкої допомоги, які були розподілені між областями.
Губернатори вказаних областей заборонили своїм обласним управлінням охорони здоров"я отримувати автомобілі. Гайдаєв не сказав чим саме губернатори мотивували відмову.

Гайдаєв запропонував передати вказані автомобілі іншим областям, на що перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров сказав наступне: "Це не вихід. Ми повинні добитися того, щоб автомобілі були доставлені туди, куди вони призначені".

Тим часом, як повідомляє Zaxid.net, за інформацією представників ВО Свобода "23 вересня в селищі Зимна Вода Пустомитовського району Львівської області відбулася зустріч місцевої общини з губернатором Львівської області і керівником обласного виборчого штабу НУ-НС Петром Олійником, під час якої жителям селища подарували машину швидкої медичної допомоги нібито від Нашої України".

Партія підготувала позовну заяву в Личаківський райсуд Львова щодо застосування на території області адміністративного ресурсу з боку голови Львівської ОГА Петра Олійника.

За матеріалами РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Губернатори відмовилися отримувати реанімобілі від уряду Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути