Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2018 12:47

Губернатор Київщини розповів, що робитиме після відставки

Губернатор Київщини розповів, що робитиме після відставки
28 жовтня буде рівно два роки з дня призначення Горгана головою Київської ОДА. Фото з відкритих джерел

Керівник Київської облдержадміністрації Олександр Горган після відставки планує зайнятися політичною кар'єрою.

Він має намір балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу в Київській області, розповів в ефірі "112 Україна".

"Це був запланований крок, про який було домовлено з главою держави ще на момент мого призначення. Коли глава держави запропонував мені посаду голови Київської ОДА, я відверто його поінформував, що у мене є в планах будівництво публічної політичної кар'єри. Президент у цьому намірі мене підтримав. Була домовленість, що я працюю 2 роки. Саме в ці дні виповнюється 2 роки від дня мого призначення.

Оскільки зараз логіка політичного процесу зручна для прийняття цього рішення, починається виборча кампанія, саме зараз формується бюджет області на наступний рік - саме такий час зручний для втілення наміру, про який було попередньо домовлено", - зазначив Горган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг найбагатших губернаторів України

24 жовтня ЗМІ повідомили про рішення Кабінету міністрів звільнити 4 голів обласних державних адміністрацій. Серед них і губернатор Київщини Олександр Горган. Він очолював ОДА з 28 жовтня 2016-го.

За попередньою інформацією, його на посаді змінить перший заступник голови Одеської ОДА Олександр Терещук. Раніше він працював начальником ГУМВС України в місті Києві.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Київщини розповів, що робитиме після відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути