середа, 12 вересня 2012 14:48

Губернатор Чмирь заважав Гриценку екскаваторами?

Губернатор Сумщини протидіє зустрічам члена Об'єднаної опозиції Анатолія Гриценка з виборцями.

Про це Гриценко пише на власній сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп-"регіонал" грубо наїхав на журналістів, пообіцявши викинути їх камеру

"Епізод перший. Сьогодні на 11:00 ми завчасно спланували і запросили журналістів на прес-конференцію. Що робить губернатор? На цей же час, на 11:00, в пожежному порядку скликає свою прес-конференцію. Зранку, з 10:15, термінові дзвінки з облдержадміністрації головним редакторам газет і керівникам телеканалів - надіслати журналістів і камери до губернатора. Відповідно, камер місцевих каналів у мене на прес- конференції не було. Кілька журналістів з газет, і все. Ясна річ, я записав ефіри на каналах, і вони вийдуть, оскільки оплачені з виборчого фонду. Тим не менше, маніпуляція місцевої влади і непрямий тиск на пресу зафіксовано. Зовсім забув, про що говорив журналістам губернатор? Нічого пожежного, чи несподіваного, щоби ламати їхній графік - про те, як його патрон, Віктор Федорович, піклується про підприємства області, про їхній розвиток і добробут працівників", - обурюється політик.

Також за словами Гриценка, ремонт на центральній площі у Сумах почали саме через нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів збирає дані про підкуп виборців опозицією – Богословська

"Стою на центральній площі, позаду будівля облдержадміністрації, а ще - екскаватор і машина теплокомунальників. Сьогодні зранку їм дали команду почати знімати бетонні плити на площі. До того було пару дзвінків до штабу опозиції від місцевих депутатів, цікавилися поміж іншим - чи буде Гриценко сьогодні скликати мітинг на тій площі? Наші відповіли: мабуть, буде:) Бо насправді я не збирався - зустрічі з людьми запланував у Лебедині й Охтирці. Але очевидно про всяк випадок площу почали "впорядковувати":) Коли я приіхав і запитав у працівників, що вони там роблять, відповіли: локалізація аварії в тепломережі... Перевірив: труба, яку розкопали під плитами, суха, ніяка вода не прорвала... Працівники зірвали плити і надалі сиділи тихенько в машинах. Доки ми не почали їх фотографувати на фоні "локалізаціі аварії" - потім, по команді, заревіли двигуни і машини виїхали з площі, подалі від "аварії", - пояснив він.

 

"А ми поїхали до людей. І до нових епізодів злодійкувато-боязливоі влади", - підсумував Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Чмирь заважав Гриценку екскаваторами?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути