понеділок, 08 квітня 2013 17:56

Губернатор Черкащини поставив 5 свічок за своїх ворогів з опозиції

Губернатор Черкащини поставив 5 свічок за своїх ворогів з опозиції
Тулуб: "На відео видно, що опозиція під час мітингу била своїх". Фото: Анна ПОЛІЩУК

Акцію опозиції "Черкащина: настав час діяти" голова Черкаської облдержадміністрації "регіонал" Сергій Тулуб вважає свідченням демократії.

Про це він розповів сьогодні під час прес-конференції.

"Те, що відбулося у суботу - ще одна спроба опозиції хоч якось про себе заявити, що вони є, а влада працює проти людей, - говорить губернатор. - Але якщо подивитися на провокацію, то на відео видно, що опозиція била своїх. Тому я вважаю, що це був дешевий спектакль. Хтось когось носаком пирнув, а Тулуб винний. Якщо вони там бачили ботинок Тулуба, то нехай звертаються до суду. Нічого конструктивного там не було".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині влада відпрацьовує сценарій крайнього випадку – Даценко

На думку Тулуба, те, що відбулося на площі - "ще раз доводить, що влада на Черкащині демократична й налаштована на те, щоб виконувалися закони щодо мирних демонстрацій".

"Це ж мирні демонстрації? То де ж їхній мир? То вінки, то чучела якісь. А якщо подивитися у цілому на діяльність таких організацій, то вони фашистські, направлені проти людей, конкретних людей. У таких випадках я ставлю свічки своїм ворогам. Кажу: "Боже, прости їм. Вони не розуміють, що роблять". У суботу я поставив 5 свічок. Я в житті багато чого бачив, тому мене їхні виходки не дуже хвилюють", - наголосив голова ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Черкащини поставив 5 свічок за своїх ворогів з опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути