середа, 09 жовтня 2013 13:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Гроші для лікування Тимошенко можуть збирати на вулиці

Гроші для лікування Тимошенко можуть збирати на вулиці
Юлія Тимошенко Фото: asfera.info

Тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна не знає напевно, за які гроші лікуватиметься екс-прем'єр в Німеччині, та наголосила, що для неї важливо, аби Тимошенко "зберегла своє здоров'я".

Таку думку Ульяхіна висловила в коментарі Gazeta.ua.

"Ми лише за те, щоби вона лікувалась, а тут навряд чи це можливо. За таких умов, при такому відношенні, та в нашій державі — це майже не можливо. Тому ми, звичайно, підтримуємо її рішення. Бо для нас важливо, щоби вона зберегла своє здоров'я. Тому, я сподіваюсь, що все там буде гаразд", - підкреслила тітка Тимошенко.

Окрім того, за її словами, "Тимошенко доволі аскетична людина — її влаштує той побут, в якому живе Європа. Думаю, він буде не гірший за наш".

Також, вона наголосила, що не відає, яким чином буде рухатися надалі справа: "Я ж не слідчий, не прокурор. У нас передбачити нічого не можна. Така ситуація, коли є політичні переслідування та політичні в'язні, є тільки у нас і папуасів".

Водночас, Ульяхіна сказала, що не знає за які гроші лікуватиметься Тимошенко, проте не виключає, що партія влаштує благодійну акцію. "Можливо вони зроблять благодійну акцію", - сказала вона. Відповідати на уточнююче питання, чи збиратиме гроші на лікування Тимошенко саме "Батьківщина", жінка відмовилась. За словами жінки, екс-прем'єр буде лікуватися "не за гроші українських платників податків".

Зараз ви читаєте новину «Гроші для лікування Тимошенко можуть збирати на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути