вівторок, 16 січня 2018 16:26

Гройсману нагадають про Насірова

Гройсману нагадають про Насірова
17 січня Кабмін може звільнити Романа Насірова з посади глави Державної фіскальної служби. Фото: ukrinform

На засіданні Кабінету міністрів 17 січня порушать питання про звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це у своєму Facebook написав міністр фінансів Олександр Данилюк.

"Мінфін вже давно звернувся до Кабміну щодо звільнення Романа Насірова, але відповідного рішення не було. Тому цієї середи буду підіймати це питання на засіданні уряду... Сподіваюся на підтримку колег", - написав Данилюк.

Він назвав неприпустимим, що "людина, яка вже стала символом корупції та відкрито порушила закон про державну службу, маючи не тільки українське громадянство, формально залишається головою ДФС вже майже рік з моменту відсторонення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров заявив, що у нього онкологічна хвороба

10 листопада прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо Романа Насірова. Йому загрожує до 6 років в'язниці.

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої "газової схеми Онищенка". На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Гройсману нагадають про Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути