вівторок, 03 лютого 2015 15:47

Гройсман рятував від люстрації горе-урядовця Ісаєнка - ЗМІ

Гройсман рятував від люстрації горе-урядовця Ісаєнка - ЗМІ

Теперішній спікер Верховної Ради Володимир Гройсман, працюючи в уряді, персонально послав скандального екс-заступника міністра регіонального політики Дмитра Ісаєнка в зону АТО.

Про це йдетья у програмі "Слідство".

Також, за повідомленням журналістів, у минулому році дохід Ісаєнка по декларації склав понад 20 мільйонів гривень. "На відміну від військових, які бідують по гуртожитках, Ісаєнко розкошує в шикарному маєтку з басейном", - йдеться у сюжеті про маєток в селищі Козин, що в 25 кілометрах від Києва.

"Урядовець має всі шанси бути притягнутим до кримінальної відповідальності за корупцію. І окрему політичну та моральну відповідальність за це має нести чинний голова Верховної Ради Володимир Гройсман. Адже саме він не тільки тримав такого кадра у себе в заступниках, а ще й фактично намагався вберегти його від люстрації", - наголошують журналісти.

Нагадаємо, 13 січня група депутатів змусила Дмитра Ісаєнка відмовитися від статусу учасника бойових дій. Після бесіди він відмовився від статусу учасника бойових дій, написавши і підписавши відповідну заяву. На наступний день чиновник був звільнений з Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман рятував від люстрації горе-урядовця Ісаєнка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути