Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2016 14:18

Гройсман пообіцяв особисту підтримку головному лікареві країни

Гройсман пообіцяв особисту підтримку головному лікареві країни
Фото: ukrinform.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав Уляну Супрун, яка сьогодні приступила до обов'язків керівника Міністерства охорони здоров'я.

Слова підтримки глава уряду написав у своєму Facebook.

"Вже сьогодні Уляна Супрун розпочала роботу як головний лікар України. Нині сфера охорони здоров'я потребує посиленої уваги і ця посада – величезна відповідальність. Переконаний, що в Уляни Супрун є достатньо досвіду, ентузіазму та бажання працювати заради здорової України. Хочу побажати їй успіху і пообіцяти свою підтримку, тому що реформу охорони здоров'я вважаю одним зі своїх особистих пріоритетів", - написав Гройсман.

Він нагадав, що 2004 року Уляна і Марко Супруни організовували мітинги на підтримку України у Вашингтоні і Нью-Йорку. А 2013-го заснували організацію "Захист Патріотів", цілі якої - тренування з тактичної медицини і забезпечення українських бійців аптечками стандарту НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун дала першу обіцянку

Нагадаємо, Кабмін доручив виконуючій обов'язки глави МОЗ Уляні Супрун підготувати спеціальне засідання уряду, на якому презентують програму реформ у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман пообіцяв особисту підтримку головному лікареві країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути