четвер, 17 жовтня 2013 12:17

Гримчак – це чергова "тушка", яка не дійшла до парламенту - Сагайдак

Гримчак – це чергова "тушка", яка не дійшла до парламенту - Сагайдак

Колишній депутат Юрій Гримчак – це чергова "тушка", яка не дійшла до парламенту. Про це заявив політик з "Батьківщини" Ілля Сагайдак.

"Ми вже маємо багато прикладів псевдоопозиції, починаючи від Наталки Королевської, яка зараз у владі міністр, а це черговий. Гримчак хоче показати, що це його власні амбіції, але чому тоді проти Левченка? Чому не інші округи? Чому системно створюються проблеми проти людини, яка всім довела, що є одним з найяскравіших представників справжньої опозиції? Тому що це технологія. І навіть, якщо припустити, що Гримчак не проект влади, то вся його діяльність буде спрямована проти опозиції, на користь влади. Якщо це просто амбіції, то це амбіції ціною інтересів народу, а це вже зрада і нещирість", - зазначив він.

Політик також зауважив, що усім очевидно і зрозуміло, що Левченко – єдиний представник опозиції на 223 окрузі і справа тут не у з'їздах, а в тому, що його визнав народ.

"Я вважаю, що важчого округу, ніж Шевченківський район у м.Києві, не було ні у кого, тому що "хрещений батько району", Пилипишин, був для багатьох стовідсотковим переможцем. У нього була впізнаваність, рейтинг, величезні гроші, постійно працююча система "задобрювання" пенсіонерів різними подарунками, гуртками, перукарнями, система працюючої комуналки на нього, і в решті-решт, величезним досвідом брудної гри, який був підкріплений зарубіжними політтехнологами. І йому під танки кинули молодого хлопця, який немає грошей та їздить на громадському транспорті, не кажучи, що вважалось, що рейтинг Свободи у Києві майже відсутній, у порівнянні з "Батьківщиною". Але виявилось, що Левченко – міцний горішок і сила його у тому, що він, на мою думку, є єдиний справжній політик з народу. Молодий, принциповий і б'ється до останнього за правду, тому він підкорив серця Киян",- підкреслив опозиціонер.

"Немає ні у кого сумнівів, що Юрій Левченко переможе, але ми у черговий раз бачимо скільки зрадників всередині і це прикро, бо не можна ні до кого повернутися спиною. Гримчак – це чергова "тушка", яка не дійшла до парламенту", - завершив Сагайдак.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак – це чергова "тушка", яка не дійшла до парламенту - Сагайдак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути