четвер, 15 липня 2010 13:06

Григорович: "Наша Україна" – не приватна косметичка чи сумочка

Григорович: "Наша Україна" – не приватна косметичка чи сумочка

Народний депутат, член фракції НУ-НС Лілія Григорович заявила, що партія "Наша Україна" не є чиєюсь приватною власністю.

Про це вона заявила Gazeta.ua, коментуючи інформацію щодо можливого очолення цієї політичної сили дружиною екс-президента Катериною Ющенко.

"Це якісь несерйозні речі. Річ у тім, що я можу передати у спадок свою квартиру, записати кому хочу, чи якусь іншу свою власність. Стосовно партії, я як член президії, не можу навіть коментувати якусь інформацію, яка знаходиться на "левом", "правом" чи "центральном берегу"(інформацію вперше поширила газета "Левый берег"- ред.). Бо хочу вам сказати, що партія буде вирішувати сама і насамперед президія і з'їзд, що буде", - заявила "нунсівка".

Григорович додала, що вважає несерйозними розмови навколо саме такого перебігу подій.

"А якщо ми вважаємо, чи хтось вважає, що це можна взяти як власність, як мою приватну косметичку, як мою приватну сумочку і комусь передати, то це зовсім не так. Тому це настільки несерйозно, що тут нема чого коментувати", - резюмувала член президії "Нашої України".

Зараз ви читаєте новину «Григорович: "Наша Україна" – не приватна косметичка чи сумочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути