Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2009 12:34

Гриценко в середу віднесе документи до ЦВК

Гриценко в середу віднесе документи до ЦВК

Анатолій Гриценко в середу, 21 жовтня, подасть документи до ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти.

"У середу, 21 жовтня, о 9:00 Анатолій Гриценко першим подасть документи про самовисування на пост президента до ЦВК", - повідомляє прес-служба "Громадянської позиції".

"Я пройду цей шлях до кінця і не зніму свою кандидатуру на чиюсь користь. Я вірю у нашу спільну справу", - заявив Гриценко.

"Разом ми зможемо змінити правила олігархів. Ми змусимо працювати соціальні ліфти і нарешті гідні люди обійматимуть високі державні посади", - запевнив депутат.

На особистий рахунок голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони для реєстрації його кандидатом на пост Президента України надійшло 2 503 109 гривень.

Цієї суми достатньо аби стати учасником президентських перегонів, оскільки з 10 вересня набув чинності змінений Закон "Про вибори Президента України", згідно якого застава для участі у президентській кампанії з 500 тисяч гривень збільшилася до 2,5 мільйонів.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко в середу віднесе документи до ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути