Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2011 21:43

Гриценко розповів, що треба зробити з Могильовим

Гриценко розповів, що треба зробити з Могильовим

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко стверджує, що в Україні до бою не готові ні міліція, ні армія. Таких висновків він дійшов після міліцейського захвату кілерів в Одесі.

"В Україні немає міліції, яка захищає людей від бандитів. У нас є міліція, яка захищає владу від людей. Яка займається поборами, шукає на вулиці бабусь, що торгують петрушкою. Яка в масках може звести бізнес-рахунки. А готової до бою міліції немає. Це означає, що кілька бандитів, які мають досвід Афганістану і Чечні, зі зброєю, можуть поставити на коліна будь-яке місто, аеропорт, стадіон", - заявив Гриценко.

Він здивований, чому за події в Одесі ніхто не відповів.

"Півмільйона людей у міліції. Та немає тисячі, готової до бою. Коли кидають, як котят, з пістолетом Макарова проти гранати – то у цій ситуації пістолет хіба щоб застрелиться. І за це ніхто не відповів. Виявляється, керівник обласного управління міліції взагалі не міліціонер. Він митник", - розповів лідер партії "Громадянська позиція".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко: "Янукович намагається зберегти обличчя, шукає спосіб, як звільнити Тимошенко"

Гриценко нагадав, що за таку безвідповідальність у часи  Сталіна вище міліцейське керівництво розстріляли би, а за Брежнєва – звільнили.

"А в нас – все в порядку. Я не питаю, чи треба міністра Могильова за це звільнять. Я вам скажу – звільнив би його ще тоді, коли вбили хлопця-студента у Києві, і розказували казки, що то він сам упав з лавки на 50 см".

Політик знає, як навести порядок.

"На місці Януковича, якби він хотів навести порядок, я взяв би Могильова в ту камеру і 20 журналістів з телекамерами. У прямому ефірі  поклав би головного міліціонера: падай. Раз, два, три, сто, тисячу. Поки би йому самому не набридло. Набив би шишок і написав би: так, не можна вбитись, впавши з цієї лавки. Іду у відставку. Тоді наступний міліціонер №1 знав би, що не можна прикривати цих мусорів, які вбивають людей", - заявив політик.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів, що треба зробити з Могильовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути