Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2012 10:34

Гриценко не буде вибачатися перед Литвином: "Там немає ні честі, ні гідності"

Гриценко не буде вибачатися перед Литвином: "Там немає ні честі, ні гідності"
Анатолій Гриценко розпустить Печерський суд. Фото: for-ua.com

Печерський суд зобов'язав лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка вибачитись перед спікером Володимиром Литвином за образу його честі та гідності.

Нагадаємо, у своєму блозі Гриценко написав, що Литвин знав і не став на перешкоді ухваленню закону, який став причиною корупції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин подав до суду на Гриценка

Проте, Гриценко наполягає, що у його статті немає жодного слова неправди, а тому вибачатися перед спікером не збирається. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Я людина відповідальна і знаю, що маю говорити правду і не говорити неправду. В тому матеріалі, який я опублікував у блозі, викладена виключно правдива інформація. При чому, вона має резонансний характер, оскільки йдеться про 1 млрд 830 мільйонів для бюджету і мільярди розкрадання підприємств. Литвину це все відомо, якщо Литвин закриває на це все очі, то це його проблеми", - каже політик.

"Там немає ні честі, ні гідності, ні ділової репутації, - наголосив Гриценко. - Тому захищати там нема чого. А що там їх Печерський суд буде приймати, мене абсолютно не цікавить. Він буде серед перших люстрований і розпущений".

Водночас, Гриценко каже, що особистої розмови з Литвином після рішення суду з цього приводу у нього не було.

"А що він може сказати? Він же хитрий лис, він таких речей уникає", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин заявив, що проти нього готуються провокації

Гриценко занепокоєний свавіллям в українських судах, проте збирається оскаржувати рішення, яким Печерський суд зобов'язав його вибачитись.

"Далі буде апеляційний суд, оскільки вирок ще не вступив в законну силу. По-суті, ясно, що суду в будівлі, яка називається Печерський суд, нема вже давно. Цей суд дискредитував себе неодноразово. Питання Гриценка — це єрунда, він же посадив за грати багатьох людей. Треба буде провести серйозну чистку. Треба міняти судову систему так, щоб вона працювала не по вказівках Януковичів, Литвинів, чи когось іншого, а так як того вимагає закон",- резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко не буде вибачатися перед Литвином: "Там немає ні честі, ні гідності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути