неділя, 23 вересня 2012 14:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Гриценко: Міністр МЗС мабуть чимось обкурився, видаючи такі заяви щодо резолюції Сенату США

Гриценко: Міністр МЗС мабуть чимось обкурився, видаючи такі заяви щодо резолюції Сенату США
За словами Гриценка, резолюція Сенату США "так налякала януковичів, азарових і грищенків, що позбавила розуму". Фото: analytics.in.ua

Кандидат від Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко вважає хамським коментар МЗС щодо резолюції Конгресу США про звільнення Юлії Тимошенко.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Навіть не знаю, чим міністру Грищенку і його "дипломатам" треба було обкуритися, щоб видавати отакі хамські заяви від імені держави Україна", - заявив Гриценко.

Він зазначив, що міністр закордонних справ Костянтин Грищенко "дуже радо вітав ратифікацію Радою зрадницького Харківського пакту - в диму, з яйцями на обличчі спікера, без кворуму в залі, з порушенням законів і Конституції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резолюція Сенату США прийнята за сумнівною процедурою - МЗС

"Резолюція Сенату США не є документом прямої дії, вона має рекомендаційний характер, але - навіть це так налякало януковичів, азарових і грищенків, що позбавило розуму, паралізувало здатність думати", - вважає політик.

Нагадаємо, 22 вересня Сенат США підтримав резолюцію щодо України з вимогою до української влади негайно звільнити Тимошенко та інших політв'язнів. Також у резолюції йдеться про заклик ввести санкції у вигляді заборони на видачу віз усім особам, причетним до ув'язнення Тимошенко.

У свою чергу в МЗС України заявили, що "важко серйозно сприймати документ, прийнятий минулої ночі за процедурою, яку з усією дипломатичною стриманістю можна назвати, як мінімум, сумнівною".

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Міністр МЗС мабуть чимось обкурився, видаючи такі заяви щодо резолюції Сенату США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути