субота, 22 вересня 2012 17:26

"Бютівці" заявили, що Сенат США ухвалив резолюцію по Україні. На декого чекають санкції

"Бютівці" заявили, що Сенат США ухвалив резолюцію по Україні. На декого чекають санкції
Сенат США виступив проти диктатури в Україні. Фото: prochernigov.com

Сенат США схвалив резолюцію по Україні.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Остап Семерак і дав посилання на повний ТЕКСТ РЕЗОЛЮЦІЇ англійською.

"Боротьба між авторами та опонентами була серйозна. ПР та Янукович відправили до США цілу групу для блокування прийняття. Тим не менше Сенат прийняв текст без змін", - повідомив опозиціонер.

За його словами, рішення ухвалене, а це означає, що Сенат США став офіційно на гуманітарну позицію в оцінках дій Януковича, висловився проти згортання демократії та встановлення диктатури в Україні.

"Окремо Сенат звернувся до Уряду США запровадити персональні санкції до людей причетних у здійсненні політичних репресій в Україні. Тепер Янукович, Кіреєв та всі їх "подєльнікі" будуть насолоджуватися видами американських пейзажів виключно переглядаючи голівудські фільми по телевізору. Правда у них ще є вибір - чи той їх телевізор буде стояти вдома чи в зоні", - зазначив Семерак.

"Як людина, яка є учасником роботи з прийняття резолюції, хочу висловити подяку всьому Сенату США та окремо сенаторам Дурбіну та Інгхофу за вияв уваги та підтримки українському суспільству, найвищий прояв гуманізму у підготовці та прийнятті резолюції", - додав він.

Таку ж інформацію на своїй сторінці у соцмережі повідомив і захисник Юлії Тимошенко і "бютівець" Сергій Власенко.

"Я тільки що отримав повідомлення про те, що резолюція по "справі Юлії Тимошенко" проголосована в Сенаті одностайно! Що тепер буде казати Грищенко! А вони сподівались, що це буде тривати роками!" - наголосив депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" заявили, що Сенат США ухвалив резолюцію по Україні. На декого чекають санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

236

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути