Ексклюзиви
неділя, 12 грудня 2010 13:15

Грач: "Регіонали" поклоняються Бандері на заході, а Пушкіну - на сході

Грач: "Регіонали" поклоняються Бандері на заході, а Пушкіну - на сході

Партія регіонів демонструє конформізм у різних регіонах і негативно впливає на молодь, заявив народний депутат від Компартії Леонід Грач.

"Вже договорилися до того, що для кожного регіону у них свій патріотизм. На Заході вони поклоняються Бандері, на Південно-Сході - Пушкіну. Але це вже не патріотизм, це той самий конформізм", - зазначив депутат.

За його словами, істинний патріот (не "патріотик") не погодиться з тим, що Бандера або Шухевич – герої. Проте "у Партії регіонів це можливо".

"Який приклад по вихованню в людині таких якостей, як повага до держави, до влади, любов до своєї Батьківщини, подає правляча партія, що поклала в основу всієї своєї політики обман? Адже, по суті, сьогодні до влади прийшли люди, які відбулися як державні діячі на обмані", - заявив нардеп.

"Тотальні фальсифікації виборів відбувалися не просто на очах у молоді, але і з залученням до цих діяння самих молодих людей. Саме їх, тих, що вчора тільки одержали паспорти, регіонали примусили з допомогою підкупу зрадити свою совість і взяти участь у так званих "каруселях"… Про який тут взагалі патріотизм можна говорити?"- запитав Грач.

Зараз же, за його словами, регіонали зганяють в аудиторії студентів і примушують цілими факультетами вступати в Партію регіонів. Тобто, "квиток регіонала стає перепусткою у життя".

"Перед виборами в цю партію записувалися підприємці, що боялися проблем з бізнесом. Тепер ця ж доля спіткала студентів, які теж не хочуть собі проблем, адже попереду іспити, сесії, захист диплома... Чи це не гримаси сучасного часу? Чи це не ганьба, на який нас прирікає власна влада? Так чого ж ми хочемо, про який взагалі патріотизм можна вести мову в державі, яка будує свою політику на авантюризмі?", - наголосив нардеп.

Нагадаємо, що Компартією України Грача було звільнено з посади першого секретаря Кримського республіканського комітету Комуністичної партії. Також було прийнято рішення вивести Грача зі складу Центрального комітету партії.

Раніше Грач звинуватив Партію регіонів в організації чисельних фальсифікацій на місцевих виборах у Криму.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Грач: "Регіонали" поклоняються Бандері на заході, а Пушкіну - на сході ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути