середа, 22 березня 2017 16:49

ГПУ відзвітувала про цікаві знахідки у людей Януковича та Клюєва
3

Фото: gp.gov.ua

У Києві та Донецькій області провели обшуки в осіб з оточення президента-втікача Віктора Януковича та глави його адміністрації Андрія Клюєва.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"Під час обшуків вилучено низку предметів та документів, що сукупно з іншими доказами мають важливе значення для дослідження обставин, що встановлюються у кримінальному провадженні.

Серед вилученого – кілька тисяч набоїв, документи, у тому числі за підписом керівництва терористичної організації ДНР, спеціальні пристрої дистанційного доступу до рахунків у іноземному банку, фінансові схеми та документи чорнової бухгалтерії, печатка офшорної компанії, електронні носії інформації.

Тривають слідчі дії, пов'язані з аналізом та перевіркою отриманих у такий спосіб даних, з метою прийняття відповідних процесуальних рішень, встановлення і притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до організації та фінансування злочинів щодо протидії протестним акціям", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба стресу та поневірянь. Як "легітимний" з України тікав

Раніше генпрокурор Юрій Луценко показав відео заяви покійного представника РФ в ООН Віталія Чуркіна, де той зачитує листа від 1 березня 2014 року про прохання ввести війська і показує його копію.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ відзвітувала про цікаві знахідки у людей Януковича та Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути