четвер, 14 березня 2013 21:53

Говорити про домовленості щодо формату співпраці між Україною та Митним Союзом поки рано - МЗС

Говорити про домовленості щодо формату співпраці між Україною та Митним Союзом поки рано - МЗС
фото Таїсії Стеценко

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що поки рано говорити про які-небудь домовленостях з приводу формату співробітництва між Україною та Митним союзом.

"Переговори з приводу можливого формату співпраці України з ТЗ тривають, і говорити про будь домовленостях ще рано", - повідомив виконуючий обов'язки директора департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ інформацію про нібито досягнуту домовленість про асоційоване членство України в МС.

Представник українського зовнішньополітичного відомства також додав, що МЗС невідомо, щоб делегація України в тому складі, який згаданий у цьому матеріалі, вела якісь переговори в Москві на нинішньому тижні.

Як раніше повідомило видання ZN.UA з посиланням на джерело в українському уряді, в результаті консультацій з російською стороною на рівні робочих груп Київ досяг попередньої домовленості з Москвою про асоційоване членство України в МС. "Оскільки подібний формат участі в ТЗ безпрецедентний, його юридичну базу ще тільки належить створити. Зроблено це повинно бути в найближчі два місяці", - стверджує джерело.


Зараз ви читаєте новину «Говорити про домовленості щодо формату співпраці між Україною та Митним Союзом поки рано - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути