пʼятниця, 22 вересня 2017 14:52

"Готується групове зґвалтування" - нардеп про трагедію в дитячому таборі

"Готується групове зґвалтування" - нардеп про трагедію в дитячому таборі
Наталія Янчик із 30 серпня не працювала у "Вікторії". Фото: pushkinska.net

Народний депутат Мустафа Найєм планує взяти на поруки Наталію Янчик - виховательку табору "Вікторія", у якому під час пожежі загинули три дитини.

Про це політик повідомив у своєму Facebook.

"Здається, готується групове зґвалтування: крайньою в загибелі трьох дітей під час пожежі в комплексі "Вікторія" хочуть зробити виховательку, яка підписала формальний документ про службові обов'язки. Уже майже зробили: вчительці Наталії Янчик обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Я вже зв'язався з адвокатами Наталії, вони готуються оскаржити рішення суду. Я прийду на засідання і готовий взяти підозрювану на поруки", - написав Найєм.

Він не виключає, що в діях виховательки є формальні ознаки халатності. Але відповідальність з нею повинні розділити службові особи обласної адміністрації, які підписували акти прийому-здачі робіт, перевіряли табір перед здачею, а також представники пожежної служби, які встановлювали систему оповіщення.

"Реальні злочинці і винуватці, судячи з усього, вже вирішили своє питання. Маю велику надію, що генеральний прокурор Юрій Луценко не допустить такого абсурду, і ми дізнаємося імена справжніх винуватців", - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештована вихователька невдовзі мала вийти заміж

У ніч проти 16 вересня в Одеському дитячому оздоров­чо-спортивному таборі "Вікторія" сталася пожежа. Вигорів дерев'яний корпус, де перебували 42 вихованці будинку творчості "Промінь" і художній керівник ансамблю "Адель" Тетяна Єгорова. Загинули троє дівчат — 8-річна Софія Мазур, 9-річна Анастасія Кулинич і Сніжана Арпентій, 12 років.

Після смертельної пожежі віце-мер Одеси подала у відставку. Звільнилась і заступниця мера з гуманітарних питань.

Зараз ви читаєте новину «"Готується групове зґвалтування" - нардеп про трагедію в дитячому таборі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути