пʼятниця, 01 грудня 2017 08:20

Горбатюк назвав винних у затягуванні справ Майдану

Горбатюк назвав винних у затягуванні справ Майдану
Сергій Горбатюк. Фото: 112.ua

З розкриттям злочинів проти учасників Євромайдану зволікає українська влада.

Сергій Горбатюк, керівник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України, заявив про це в ефірі телеканала "1+1". Та підкреслив, що лише 1 людина зазнала реального кримінального покарання за весь час слідства.

Горбатюк сказав, що його підлеглі їздили до Литви, аби перейняти досвід розслідування подій у Вільнюсі в січні 1991 року. Тоді керівництво СРСР намагалося перешкодити незалежності країни військовими методами.

А литовські правоохоронці, як він запевнив, зізналися, що лише після зміни президента країни відбулася активізація розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці вручили волонтерську премію

Коли ведучий запитав, хто конкретно гальмує процес в Україні, Горбатюк відповів: "Я звинувачую керівників правоохоронних органів та керівництво держави... Генеральний прокурор Луценко, міністр внутрішніх справ Аваков, голова СБУ Грицак і, відповідно, керівник держави, який відповідає за це".

"Молоді" політики після Революції гідності повинні були об'єднатися в політичну силу і розробити план зростання економіки та зупинки російської агресії. Так вважає 3-й президент України Віктор Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Горбатюк назвав винних у затягуванні справ Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути