понеділок, 01 травня 2017 21:50

Гонтарева не зможе заховатися ні за кордоном, ні в Україні

Гонтарева не зможе заховатися ні за кордоном, ні в Україні
Тарута пообіцяв посадити Гонтареву за грати. Фото: Цензор

Екс-голову Нацбанку Валерію Гонтареву зможуть покарати та посадити за ґрати. Проти неї є достатньо фактів та доказів.

Про це заявив народний депутат України Сергій Тарута на телеканалі ZIK.

"Особисто я зроблю для цього все, що буде потрібно. Я ставлю перед собою завдання домогтися і того, щоб по справі Гонтаревої пройшли серйозні розслідування на Заході. Щоб там проти неї були введені персональні санкції, і вона не змогла б заховатися ні за кордоном, ні в Україні", – сказав Тарута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гонтарева має йти у СІЗО, а не у відставку" - реакція соцмереж

"На підставі тих фактів, які сьогодні вже має і НАБУ, і Генпрокуратура, можна повною мірою притягнути до відповідальності екс-голову Нацбанку. Єдине місце, куди вона може заховатися – це Росія. Тому я також наполягав на тому, щоб забрати в неї паспорт і заборонити виїзд із країни", – зауважив Тарута.

Депутат зазначив, що в історії України не було ще такого випадку, щоб керівник Національного банку написав заяву на звільнення раніше свого терміну.

"Цього вдалося досягти завдяки консолідованій роботі здорових парламентських сил, яких залишилося близько 10-20%. Також змінити ситуацію вдалося і через те, що люди припинили боятися і почали називати речі своїми іменами. А саме, що Гонтарева разом зі своєю командою та за підтримки президента України грабує банківську систему країни", – сказав Тарута.

Голова Національного банку Валерія Гонтарева написала заяву про відставку. Вона керувала фінустановою з червня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Гонтарева не зможе заховатися ні за кордоном, ні в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути