вівторок, 05 листопада 2019 10:43

Гончарук очікує економічний стрибок 2021-го

Гончарук очікує економічний стрибок 2021-го
Гончарук очікує, що економіка в Україні запуститься у 2021 році. Фото: 5 канал

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук вважає, що українська економіка стрімко зросте 2021-го, тоді як 2020-й стане роком підготовки до цього.

"Ми очікуємо, що цей рік - це рік інвентаризації та кадрового оновлення, а наступний - підготовка для економічного стрибка. У нас повинна запуститися економіка, повинні стрімко з'являтися нові робочі місця, виробництво", - сказав Гончарук в ефірі каналу ICTV.

2020-го кількість держслужбовців скоротять як мінімум на 10%.

"Але головну економію ми передбачаємо за рахунок ІТ-інструментів, сучасних баз даних. Ми зараз як держава оперуємо жахливо неточними даними. Ми іноді як держава приймаємо рішення наосліп. Наступного року у нас має з'явитися база даних, яка покаже, наприклад, скільки у нас учнів, студентів. Запланований на 2020 рік перепис населення може також пройти за допомогою онлайн-інструментів. Зараз шукаємо можливість провести перепис максимально з урахуванням онлайн-інтсрументів, тобто стимулювати людей заповнювати інформацію про себе онлайн", - сказав Гончарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко поганий, Аваков хороший - екс-посол США дала свідчення

Влада не розмовляє із суспільством. Через це втрачатиме свій рейтинг. Найпровальнішою була комунікація президента з парламентом і суспільством щодо "формули Штайнмаєра". Зеленський і його партія допустили величезну помилку. Підірвали довіру до себе. Тепер українці прискіпливо дивитимуться на все, що пропонуватиме монобільшість.

Зараз ви читаєте новину «Гончарук очікує економічний стрибок 2021-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути