понеділок, 14 червня 2021 15:11

Голову партії Зеленського запитали про відставку Авакова

Голову партії Зеленського запитали про відставку Авакова
Зеленський з Аваковим на брифінгу в МВС 12 грудня 2019 року. Тоді президент заявляв про справу Шеремета: "Імовірні вбивці сьогодні затримані". Фото: Getty Images

У Верховній Раді не розглядають звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який восьмий рік керує МВС. Про це сказав голова партії "Слуга народу", народний депутат Олександр Корнієнко.

На запитання: "У політичних колах з обережністю обговорюють можливість відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Чи є підстави для таких розмов?" в інтерв'ю "РБК-Україна" Корнієнко відповів:

"Здається, цю відставку обговорюють усе життя. Я поки не бачу конкретних ініціатив, зареєстрованих у парламенті. Хіба що постанова "Голосу", але вона вже є давно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський не пускав журналістів до Киви

Щодо кадрових змін у Кабінеті міністрів нардеп сказав: "До осені вже без колотнечі, будь ласка. Ми з Арахамією пообіцяли, що до осені буде все спокійно".

Також Корнієнко сказав, що низько оцінює імовірність дострокових парламентських виборів.

20 травня на пресконференції президент Володимир Зеленський заявив, що якщо Андрія Антоненка й інших фігурантів справи про вбивство Павла Шеремета звинуватили незаконно, то він говоритиме про звільнення міністра Авакова.

Антоненка випустили зі слідчого ізолятора під цілодобовий домашній арешт 30 квітня. Рішення ухвалив Шевченківський районний суд Києва.

Його заарештували позаторік у грудні. Висунули підозру в причетності до вбивства Шеремета.

Тоді Зеленський на брифінгу в МВС заявляв: "Імовірні вбивці сьогодні затримані. Багато відповідей ми вже маємо". На брифінгу також робив заяви Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Голову партії Зеленського запитали про відставку Авакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути