середа, 01 лютого 2012 15:53

Голови львівських "Батьківщини", "Свободи" та "Фронту змін" підписали угоду про спільні дії

 

1 лютого 2012 року голови львівських обласних організацій трьох політичних сил – зокрема, голова ЛОПО ВО "Батьківщина" Роман Ілик, голова ЛОО ВО "Свобода" Ірина Сех, голова ЛОО ПП "Фронт змін" Степан Кубів – на прес-конференції у Львові підписали Угоду про спільні дії об'єднаної опозиції на Львівщині.

Документ укладено на основі Угоди про спільні дії об'єднаної опозиції України, яку 22 січня 2012 року в Києві підписали лідери політичних сил.

Роман Ілик, Ірина Сех і Степан Кубів, які підписали угоду, проголосили координацію дій трьох обласних організацій політичних партій у Львівській області для боротьби з антинародним режимом Януковича та його представниками на місцях і відновлення справжнього народовладдя.

Як йшлося на прес-конференції, угода передбачає укладання відповідних угод між усіма районними і міськими партійними організаціями в Львівській області й узгодження спільних політичних принципів та підходів на всіх рівнях органів місцевого самоврядування.

Наступним кроком учасників угоди буде проведення зборів за участі керівників районних організацій трьох політичних сил, керівників фракцій у місцевих радах та керівників місцевих рад, які належать до згаданих політичних сил.

Політичні сили, які підписали угоду, зобов'язуються узгоджувати позицію щодо діяльності обласної та районних державних адміністрацій у Львівській області і координуватимуть дії щодо забезпечення підготовки та проведення чесних виборів народних депутатів України, забезпечення їх правдивих результатів, недопущення фальсифікації голосування і спотворення волевиявлення громадян під час парламентських виборів у жовтні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Голови львівських "Батьківщини", "Свободи" та "Фронту змін" підписали угоду про спільні дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути