четвер, 23 січня 2014 16:42

Голова Рівненської ОДА заявив про готовність піти у відставку

Голова Рівненської ОДА заявив про готовність піти у відставку

Виконувач обов'язків голови Рівненської облдержадміністрації Анатолій Юхименко заявляє, що напише заяву про відставку, щоб уникнути кровопролиття.

Про це він сказав після того, як кілька сотень людей, які пікетують Рівненську обласну державну адміністрацію, зайшли всередину будівлі. За словами Юхименка, у відставку також готові подати двоє заступників голови ОДА Світлана Сад і Володимир Новак.

Крім вимоги про відставку, демонстранти вимагали від влади відкликати місцевих силовиків з Києва. Щоб зайти в ОДА, люди вибили двері, проте далі першого поверху пройти не змогли – вхід на другий поверх блокує міліція.

Хтось розпилив подразливий газ, але поки що не зрозуміло, хто саме. Журналістів пропустили до кабінетів голови ОДА і його заступників. Вони поки що не коментували вимоги демонстрантів.

Раніше у Львові мітингувальники зайшли в приміщення ОДА. Під тиском людей змушений був написати заяву про відставку голова облдержадміністрації Олег Сало. Втім, пізніше він цю заяву відкликав.

Зараз ви читаєте новину «Голова Рівненської ОДА заявив про готовність піти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути