середа, 22 травня 2013 15:31

Голова медіа-профспілки закликає ВР виділити кошти "на лікування здичавілого Азарова"

Голова медіа-профспілки закликає ВР виділити кошти "на лікування здичавілого Азарова"
Медіаексперт переконаний, що Азарова треба якомога скоріше полікувати. Фото: blogs.korrespondent.net

Голова Незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов закликає Верховну Раду провести надзвичайне засідання і внести поправки до бюджету, які б дозволили виділити кошти на лікування здичавілого прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Про це він заявив Gazeta.ua, коментуючи дії прем'єра щодо журналістів під час сьогоднішнього засідання уряду.

"Ще раніше ми закликали Азарова піти у школу гарних манер, - говорить Луканов. - Оскільки він весь час повчав журналістів, що їм писати, а що ні, і як їм поводитися. Але це не допомогло і прем'єр-міністр зовсім здичавів, що й призводить до таких наслідків (випровадження з зали засідань уряду журналістів і позбавлення їх акредитації - Gazeta.ua)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров попросив позбавити журналістів акредитації за "цирк в уряді"

Медіаексперт переконаний, що Азарова треба якомога скоріше полікувати.

"Якщо вразливу психіку прем'єра не полікувати, то це може призвести до того, що він одягне треніки і разом із Вадимом Тітушком почне бити журналістів. Цього допустити не можна, бо це може призвести до непередбачуваної реакції журналістського середовища", - наголосив Луканов.

Він також закликав журналістів долучитися до цієї ініціативи і скинутися на лікування прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Образи з боку журналістів можуть бути приводом для позбавлення акредитації" - "регіоналка"

"Якщо раптом це не просто слова, і журналістів справді позбавили акредитації, то ми будемо оскаржувати це в суді. Адже очевидно, що там було порушення законодавства. Журналісти у цій ситуації, а я думаю вони в цьому зацікавлені, повинні зібрати гроші і також скинутися на лікування Азарова. Тобто провести акцію: "Збери гроші на лікування прем'єр-міністра", - вважає голова медіа-профспілку.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього засідання уряду троє журналістів розвернулися до міністрів спинами, на яких було написано "Сьогодні журналістка! Завтра - ваша дружина, сестра, донька. Дійте!". Кореспондент "Лігабізнесінформ" Наталія Тарасовська розповіла, що акредитації позбавили її, журналіста 5 каналу Ірину Герасимову, кореспондента "Дела" Віру Щербакову, журналістів РБК, Українських новин, "Коммерсанта".

Зараз ви читаєте новину «Голова медіа-профспілки закликає ВР виділити кошти "на лікування здичавілого Азарова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути