вівторок, 10 грудня 2013 11:21

Голова комітету Держдуми РФ назвав Евромайдан "активною меншістю"

Голова комітету Держдуми РФ назвав Евромайдан "активною меншістю"
Олексій Пушков Фото: ИТАР-ТАСС

Голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков заявив, що Україна не хоче того, куди її зараз штовхають лідери Євромайдану.

Про це повідомляє "Парламентська газета".

"Нинішній майдан - це явна, хоча і агресивна меншість на Україні. Ось про це засоби масової інформації на Заході не пишуть ніколи. Вони кажуть, що цей вираз настроїв усієї України. Це неправда. Вся Україна не хоче того, куди її штовхають лідери евромайдану, і навіть спроба нав'язати уявлення, що мільйон людей був в останню неділю - ця спроба не вдалася. Було багато людей, але навіть якщо це було 100 тисяч осіб, вони не мають права вирішувати долю України. Доля країни вирішується єдиним шляхом - на виборах. І от вибори мають визначити, куди повинна піти країна. Фракція "Єдина Росія" підтримує проект заяви Державної Думи про Україну", - заявив Пушков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович підпише угоду про зниження ціни на російський газ

Крім того, російський парламентар сказав, що учасники Евромайдану це "люди обдурені й нерозуміючі насправді, що відбувається, втомлені від бідності, від корупції і від неефективності влади".

Зараз ви читаєте новину «Голова комітету Держдуми РФ назвав Евромайдан "активною меншістю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути