вівторок, 06 серпня 2013 13:51

Голова "БЮТ-Батьківщина" у Київраді: ми зриватиме сесію 19 серпня

Голова "БЮТ-Батьківщина" у Київраді: ми зриватиме сесію 19 серпня
Тетяна Меліхова. Фото: lenta.mobus.com

Фракція "БЮТ-Батьківщина" у Київській міській раді буде бойкотувати пленарне засідання Київради, призначене на 19 серпня.

Про це повідомила керівник фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова, доповідає портал golovne.com.

При цьому, вона зазначила, що форма бойкотування буде визначена спільно з Політрадою партії "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київську вчительку Москаленко почали називати рейдером

"Наша фракція, як і весь інший Депутатський корпус Київради, термін повноважень якого закінчився, однозначно має права приймати ніякі рішення і голосувати за те чи інше питання. А спекуляції щодо надбавок до зарплат, які влаштував голова КМДА Олександр Попов, це лише політичний піар, оскільки Київрада ще півроку тому провела ці рішення. Тому Попову тільки й треба, що їх виплачувати у погодженні з рішенням Київрада. Що стосується "невідкладних" питань, то владі ніхто не заважав внести їх до порядку денного ще до закінчення повноважень Київради - до 2 червня - замість того, щоб переобтяжувати порядок денний земельними питаннями", - пояснила Меліхова.

Т.Меліхова висловила сподівання, що решта депутатів міськради будуть законослухняні і будуть бойкотувати це засідання Київради, "що, безумовно, вплине на Верховну Раду України і президента, які повинні будуть слідувати Конституції і призначити вибори мера і Київраду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нелигітимна сесія Київради може відбутися сьогодні - Бригинець

У Порядок денний засідання Київрада 19 серпня значаться питання про внесення змін до бюджету столиці і програму соціально-економічного розвитку, а також про звернення до парламенту Щодо призначення місцевих виборів у Києві. Також у порядок денний стоять питання про внесення змін до рішення про створення КМДА в частині затвердження його структури і загальної чисельності, а також у створення центрів служби адмінпослуг у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Голова "БЮТ-Батьківщина" у Київраді: ми зриватиме сесію 19 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути