неділя, 14 жовтня 2012 11:38

"Голосуючи за Мельника, ви обираєте Межигір'я із золотим унітазом" - "Відсіч"

Громадянський рух "Відсіч" закликав виборців одномандатного виборчого округу № 95 (м. Ірпінь) не віддавати свої голоси за кандидата у народні депутати від Партії регіонів Петра Мельника.

Зокрема, як повідомили Gazeta.ua у "Відсічі", активісти організації у рамках кампанії "Помста за розкол країни" здійснили рейд до Ірпеня й розклеїли по всьому місту свої листівки під назвою "Чому не можна голосувати за Петра Мельника".

Громадські діячі пояснили, що, голосуючи за Мельника, українці голосують не за особу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонала" Мельника вимагають позбавити депутатського майбутнього

"Натомість ви обираєте Межигір'я із золотим унітазом, вертолітні майданчики та "вишукану мову" Януковича, з якого сміються в усьому світі; кровосісю Азарова з його порадами до українців їсти капусту та брати в руки лопати і йти обробляти городи після роботи та у вихідні, щоб себе прогодувати; "покращення життя вже сьогодні", яке ви відчуваєте на своїй шкірі", - наголосили у "Відсічі".

Активісти нагадали, що увесь час свого перебування у депутатському кріслі Мельник слухняно голосує так, як наказує йому партія і махає рукою "диригент" Чечетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суцільний безлад та хаос охопили місто" — "регіонала" Мельника просять вгамувати сімейний бізнес

Вони додали, що "регіонал" підтримав Податковий кодекс, пенсійну "реформу", перебування ЧФ РФ у Криму, закон "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень", яким було забрано пільги у чорнобильців та афганців, закон Ківалова-Колесніченка "Про засади державної мовної політики" тощо.

"Не бійтеся погроз! Не продавайте свій голос! Проголосуйте за кандидата, якого вважаєте найдостойнішим. Але не віддавайте голосів Петру Мельнику, який разом з усіма своїми колегами-депутатами несе відповідальність за всі ті рішення, які погіршили життя українців за останні три роки", - резюмували представники "Відсічі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі комісії у 95-му окрузі "прожеребкували" під "регіонала" Мельника: жодного чужого у 89 ДВК

Разом з тим, у штабі Мельника дуже оперативно відреагували на антимельниківську пропаганду. Вже через кілька годин після акції "Відсічі" по Ірпеню розійшлись молодики, вдягнуті в яскраво помаранчеві безрукавки працівників комунальних служб.

Крокуючи вулицями міста, вони обстежували усі паркани і стовпи, зриваючи лише вищезгадані листівки.

Зараз ви читаєте новину «"Голосуючи за Мельника, ви обираєте Межигір'я із золотим унітазом" - "Відсіч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути