четвер, 08 грудня 2011 11:09

Голодуючих чорнобильців намагаються зламати, тиснувши на їхніх дружин

Голодуючих чорнобильців намагаються зламати, тиснувши на їхніх дружин

Один із чорнобильців, які голодують у Маріїнському парку, повідомив, що мер Первомайська Борис Бабій зібрав дружин голодуючих чорнобильців і морально на них тиснув, аби вони переконали чоловіків відмовитися від голодування.

"Вчора викликали наших дружин у міськвиконком, викликали кого телефоном, кого через роботу. Умовляли, розповідали, як буде добре, коли чоловіки повернуться, і які у них будуть високі пенсії з 1 січня. Але ці пенсії будуть в рази менші, щонайменше втричі, ніж ці, які ми маємо отримувати згідно з рішеннями суду. Висока пенсія буде тільки в того, у кого буде висока заробітна плата"", - розповів один із протестувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович забоявся зустрічатися з чорнобильцями і відправив губернатора

"Дружини, звісно, перенервували, у кого тиск, хто почав ковтати пігулки, почали нам дзвонити. Ми тут теж перенервували. Коротше кажучи, обклали з усіх боків, хочуть позбавити нас тилів. Більше ніхто не додумався — я питав у людей — ніхто ніде не викликав дружин. Звісно, що це відбилося на всіх. Дружини дзвонять і кажуть: "Що ти там висиджуєш? Давай, їдь додому. Мені тут нерви тріпають — ти приїдеш, і тобі будуть". Звісно, думки вже не тільки про те, щоб свого добитися, але й про дім, про стан близьких", - розповів голодуючий чорнобилець.

 


Зараз ви читаєте новину «Голодуючих чорнобильців намагаються зламати, тиснувши на їхніх дружин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути