четвер, 12 липня 2012 16:23

Спецтема: Боротьба за "мову"

Голодувальники хочуть, аби опозиція "відрізала собі голову" - депутат

Голодувальники хочуть, аби опозиція "відрізала собі голову" - депутат
Юрій Гримчак не розуміє, чого голодувальники не звернуться з вимогами до Партії регіонів. Фото: liga.net

"Нунсівець" Юрій Гримчак не бачить сенсу у розгляді опозицією вимог голодувальників під Українським домом щодо покарання її лідерів та призначення відповідальних за протидію мовному терору влади.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навряд чи опозиція збиратиметься через вимоги голодувальників - "нунсівка"

"Я готовий з ними зустрічатися і говорити: не треба ультиматумів. Якщо ви хочете, ставайте поряд, або ми так зробимо. Але тільки тоді, коли будемо розуміти, де перемога. Сьогодні біля Українського дому я її не бачу. Там стоїть 20 чоловік. По вечорам проводять виступи. Але це не перемога", - зазначив депутат.

За словами політика, у опозиції для розгляду є багато більш нагальних питань.

"Я співчуваю тим молодими людям, які знаходяться під Українським домом. Вони чесні, у них відкриті обличчя. Але вони чомусь висловлюють претензії лише до опозиції. Чому, наприклад, не звернутися до Партії регіонів і не сказати: нехай усунуть всіх, хто голосував за антиконституційний та антинародний закон", - зауважив Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голодувальники поставили опозиції ультиматум

Він нагадав, що опозиціонери оголосили про те, що акції протесту переходять у регіони України.

"Біля Українського дому зосереджений київський регіональний осередок супротиву, який чомусь вважає за можливе висувати вимоги опозиції. Хочуть, аби виключили із лав опозиційних лідерів. Тоді виникає питання: а кого візьмемо? На сьогоднішній день частина наших лідерів сидить у в'язницях, тому наші можливості обмежені. Давайте ще і цих позбудемося. Хто тоді піде на вибори? Вони хочуть, аби опозиція сама собі "відрізала голову", програла, а тоді сказала: ми ж повинні були врахувати вимоги голодувальників. То на кого працює це звернення?! Я переконаний, що більшість із них – це патріоти. Але чомусь вони "б'ють" своїх замість ворогів", - наголосив "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Голодувальники хочуть, аби опозиція "відрізала собі голову" - депутат ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути