субота, 09 лютого 2019 10:05

Гнап пояснив, коли і за яких обставин зніметься з виборів

Гнап пояснив, коли і за яких обставин зніметься з виборів
Дмитро Гнап пояснив, коли і за яких обставин зніметься з виборів / фото: BBC.com

Екс-журналіст і керівник проекту "Слідство.Info" Дмитро Гнап вирішить про долю своєї кандидатури на виборах після з'їзду партії "Сила людей", яка висунула його в президенти.

"Як бути з людьми, які мене підтримали і хочуть, щоб я вів кампанію? Переконаний, що вся ця історія не варта виїденого яйця. З одного боку, йдеться про непорозуміння, а з другого – вочевидь, не обійшлося без участі моїх політичних суперників", - повідомив він у коментарі громадській організації "Опора".

Він додав, що пропонував керівництву "Слідство.Info" перевести гроші, які проект отримав кілька років тому і я кі так довго лежали на його рахунку, протягом кількох днів, але йому не надали реквізитів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядатиме бюлетень: повний список кандидатів у президенти

"Мені відомо, що в партійних осередках є різні думки щодо цієї ситуації – є мої опоненти і є ті, хто мене підтримують. Тож почекаємо з'їзду, де кожен зможе висловити свою позицію. Після нього я остаточно ухвалю своє рішення", - сказав Гнап.

Центральна виборча комісія завершила прийом документів для реєстрації на вибори президента. 3 лютого був останній день подачі.

У неділю їх приніс чинний президент Петро Порошенко. І ще 16 охочих балотуватися. Зокрема, журналіст Дмитро Гнап. За народного депутата Надію Савченко, яка перебуває під слідством, документи принесла сестра Віра.

Зараз ви читаєте новину «Гнап пояснив, коли і за яких обставин зніметься з виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути