субота, 10 вересня 2022 23:31

Глава так званої ДНР Пушилін втік з Донецька на тлі контрнаступу ЗСУ – ЗМІ

Глава так званої ДНР Пушилін втік з Донецька на тлі контрнаступу ЗСУ – ЗМІ
Пушилін вкрай занепокоївся своєю долею. Фото: 24rus.ru

Ватажок так званої ДНР Денис Пушилін, схоже, настільки переживає за свою долю, що на тлі успішного контрнаступу Збройних сил України на Харківщині спішно покинув тимчасово окупований Донецьк.

Точне місцезнаходження Пушиліна невідоме, але передбачається, що він зараз знаходиться десь в Росії, повідомляє 24 канал з посиланням на власне джерело в розвідці.

За даними джерела, втеча Пушиліна пов'язана з панікою у лавах бойовиків псевдореспубліки. На цей час захищати Донецьк у разі масштабного наступу ЗСУ просто нема ким - переважна більшість чоловіків призовного віку вже "мобілізована" на війну з Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк розповів про настрої Кремля після успіхів контрнаступу ЗСУ

На тлі панічних настроїв у Донецьку Пушилін вирішив покинути тимчасово окуповане місто. Ймовірно, зараз він ховається десь на території Росії. При цьому інформація про те, що він втік, офіційно поки що ніяк не підтверджена.

10 вересня Збройні Сили України продовжили успішний контрнаступ на харківському напрямку. В середині дня українські військові показали, як входять в місто Ізюм Харківської області. За даними ЗМІ, деякі підрозділи ЗС РФ опинилися в місті в "котлі". Розвиваючи наступ, ЗСУ вийшли на територію Луганської області, атакувавши Лиман, Святогірськ і, за непідтвердженими даними, вийшовши на околиці Лисичанська.

У міноборони Росії довго не коментували ситуацію, а коли вирішили дати коментар - пояснили відступ перекиданням військ з Балаклії та Ізюму в Харківській області на донецький напрямок.

Зараз ви читаєте новину «Глава так званої ДНР Пушилін втік з Донецька на тлі контрнаступу ЗСУ – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути